(FOTO) TU SE SKRIVA JELENA VELJAČA: Otkrila svoje tajno oružje protiv potresa, kako će na ovo reagirati pratitelji?

Mnogi loše podnose potrese koji ljuljaju središnju Hrvatsku danima, a čak su se dva jača s epicentrom između Siska i Petrinje u Zagrebu osjetila u četvrtak. I dok neki puštaju da im panika pomrsi dobro raspoloženje, među njima nikako nije naša glumica, scenaristica  i mlada majka Jelena Veljača.

Ona je objavila fotografiju na Instagramu na kojoj pozira s prijateljicom, a na kojoj sjede na podu ispod štoka, u narodu inače dobro poznatom oružju protiv potresa. Kako se othrvati ovoj prirodnoj nepogodi, pokazale su da znaju i ove dvije dame.

“Ono kad imaš debele štokove”, napisala je Jelena Veljača, koja se ne libi na društvenim mrežama podijeliti sve i svašta, a nerijetko su to i fotografije s novim izabranikom s kojim već mjesecima uživa u slatkoj ljubavi.

“Štokovi su zakon. Ili bunker u donjem dijelu kuće di su zidovi jedno 10 cm deblji nego na katu. Mi u Petrinji na ovaj zadnji nismo pretjerano mrdali, klinci me pogledali i zaključili da trese i da čekamo da prestane”, poručila joj je pratiteljica iz Petrinje, grad u koji su već desetak dana uprte oči hrvatske, ali i javnosti iz cijele regije.

“Nađemo se kod nosivog”, napisao joj je jedan jako šaljivi pratitelj, aludirajući na popularni meme koji se već danima razvlači po društvenim mrežama i inboxima svih više i manje poznatih aplikacija.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Veljača (@jelka12)


Komentari