(FOTO) TRI TISUĆE EURA ZA NOĆ: Alex Ognjena konačno rekla sve ono što joj je na duši, nakon ovog više ništa neće biti isto!

Foto: Instagram screenshot

“NE tražim sponzora!!! Boli me k. za ičiji status ili novac. Cijeli se život sama financiram (i sebe i sina) i ne bih pristala na nikakve nemoralne ponude taman da sam i kruha gladna”, napisala je kantautorica Alex Ognjena (37) na Instagram storyju.

Tamo je objavila bizarne ulete koje dobiva od pratitelja, pa joj tako neki nude sumanute količine novca.

“Hej, trebate sponzora sa strane?”, upitao ju je jedan od njih, a Alex mu nije ostala dužna na ovo provokativno pitanje.

“U niti jednom trenutku svog života i s niti jedne strane sebe nisam imala sponzora niti ikad budem… hvala na ponudi, ali pokušajte kod nekoga tko nema ikakve vještine, radne navike, sposobnosti ili naznake morala. Ja nisam ta. Lijep pozdrav”, odgovorila je.

Obožavatelja to nije obeshrabrilo pa joj je ponudio 500 eura, na što mu je ona rekla da taj novac uplati u humanitarne svrhe.

Foto: Instagram screenshot

“Dam ti 3000 eura za seks na jednu noć”, napisao je drugi pratitelj, na što mu je odbrusila te poručila kako će ga blokirati.

Odlučila je objasniti pratiteljima na Instagramu kako stvari stoje, pa napisala:

” Ajmo riješiti ovo jednom za sva vremena. NE tražim sponzora!!! Boli me k. za ičiji status ili novac. Cijeli se život sama financiram (i sebe i sina) i ne bih pristala na nikakve nemoralne ponude taman da sam i kruha gladna. NISAM pristala kad mi je bilo najteže, neću ni danas. Od sada nadalje ovakve ponude idu direktno na BLOCK. Bez iznimke. Ako vas fizičkim izgledom podsjećam na neke koje su sponzoruše, to je isključivo zato što se MENI sviđa kako izgledam i amen. Samo zato. Ne da ‘uhvatim’ nekoga. Trudim se biti pristojna sa svima vama, ali ponekad zaista nema smisla”, zaključuje zgodna kantautorica.


Komentari