(FOTO) TOTALNO NEPREPOZNATLJIVA! Kontroverzna domaća pjevačica odselila u Srbiju gdje se u potpunosti promijenila

Photo: Borna Filic/PIXSELL

Pjevačicu koju pamtimo po pomalo nekonvencionalnom ponašanju Martina Vrbos već dogo nismo vidjeli na domaćim eventima, a još manje pod svjetlima pozornice. Naime, Riječanka je novo poglavlje života otvorila u susjednoj Srbiji, gdje se udala i rodila dvoje djece s pet godina mlađim Beograđaninom Bogoljubom Vidakovićem.

Nakon dugo vremena Marinu su uhvatili fotografi na svečanom otvaranju salona za ekstenzije kose “Extension Studio” u Beogradu gdje se pojavila sa sinčićem Kostom.

Glazbenica je dok je živjela u Hrvatskoj često progovarala o svojoj neprekidnoj borbi s kilogramima. Iako je u početku pričala da joj ne smetaju i ponosno pokazivala puniju građu, odjednom im je odlučila stati na kraj. Tada se “prepolovila”, a svoju težinu često je ranije krivila za to što se nije uspjela ”prodati” široj publici.

Dok je vodila borbu s kilogramima, zaljubila se u osobnog trenera Branimira Medića Medu kojeg je upoznala preko prijatelja Marka Lasića Nereda.

Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Pomogao joj je skinuti čak 30 kilograma, a iako je u prvom trenutku pomislila da je Branimir najvjerojatnije zauzet, trener ju je poljubio te su se 2010. čak i zaručili.

U jednom intervjuu izjavila je kako se Branimir pomirio s tim što je ona nekad neuredna i aljkava, no ipak su prekinuli. Kasnije se zaljubila u crnogorskog poduzetnika Alberta Camaja s kojim je prekinula 2012. nakon koncerta Cece Ražnatović, pisali su tada srpski mediji.

Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Nakon ovih brodoloma pravu ljubav pronašla je u Beograđaninu kojeg je dugo skrivala od javnosti, riječ je o Bogoljubu Vidakoviću koji je pet godina mlađi od pjevačice i s kojim je dobila sinčića Kostu, a kasnije i kćerkicu Milu.

Danas uživa u obiteljskom životu.


Komentari