(FOTO) TONČIJU SE SVIĐAO Iako ljubi Grašu, Hana na društvenim mrežama i dalje čuva fotografije s bivšim dečkom

Foto: Instagram

O najnovijem paru na sceni – 45-godišnjem glazbeniku Petru Graši i 14 godina mlađoj Hani Huljić, kćeri Tončija i Vjekoslave Huljić, mediji, ali i javnost, bruje već danima. Dvojac koji je svojom vezom iznenadio i intrigirao regiju ne silazi s naslovnih strana, a iako glavni akteri o ovoj temi odbijaju pričati, neke glasine idu toliko daleko da im već sada predviđaju i prinovu. No, prije nego što je otpočela vezu s Grašom, kojeg poznaje od najranije dobi, Hana je dugo godina ljubila Tomislava Šošića.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hana Who (@hana.huljic)

I premda o vezi koja je trajala više od sedam godina, u medijima nije željela govoriti, svojedobno je za InMagazin ispričala kako se tata Tonči slagao s dečkom Tomislavom. ˝Tata je zadovoljan mojim odabranikom˝, kratko je tada rekla Hana.

A da je zadovoljna bila i ona, svjedoče i fotografije dvojca nastale za vrijeme veze, a koje mlada glazbenica i danas čuva na društvenim mrežama.

Foto: Instagram

Za razliku od mnogih parova koji nakon prekida veze uklone i sve tragove iste s društvenih mreža, ako je suditi prema Haninom Instagram profilu, s Tomislavom je ostala u korektnim odnosima jer su fotografije, poput onih iz Londona – još uvijek na profilu.

Foto: Instagram

Također, i njihova avantura po Estoniji je i dalje na društvenim mrežama pa se može vidjeti kako se nekadašnji par zabavljao i u Talinu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hana Who (@hana.huljic)

Komentari