(FOTO) ‘To mi je sad u savršenstvu emotivno’ Bahra pokazala novi osmijeh i otkrila da se osjeća ‘ugodno’

Foto: Screenshot

Zvijezda reality showa “Ljubav je na selu” Bahra Zahirović proslavila se zahvaljujući pozitivnom duhu i izjavama koje su nasmijavale cijelu Hrvatsku. Od samih početaka, Bahra je naglašavala kako nema komplekse unatoč tomu što nema prednji zub i da smatra da zbog toga ne bi trebala biti meta ismijavanja.

Ipak, Bahra se odlučila uhvatiti u koštac s “dušebrižnicima”, pa se dala u ruke stručnih stomatologa. Potpuno novi osmijeh dobila je u RTL Exkluzivu, a otkrila je kako joj je bilo za vrijeme zahvata.

“Kroz glavu mi je prolazilo ‘hvala ti,  Bože samo da sve dobro uspije, neka budem nova Bahra, neka sve završi u najboljem redu”, izjavila je Bahra, a stomatologinja je za nju imala samo riječi hvale.

Screenshot

“Čula sam pohvale da sam bila hrabra, a to sam prihvatila od prvog straha koji mi je bio prisutan. Normalno, nikome nije ugodno, pogotovo te bušilice, brusilice i tako dalje, ali sve sam prihvatila. Evo svi su moji zubi na broju, sretna sam. Jako sam zadovoljna i ne mogu odoljeti kako se osjećam ugodno i sretno”, ponosno je rekla reality zvijezda i dodala da je jako dugo čekala taj osmijeh.

“To mi je sad u savršenstvu emotivno”, zaključila je i zahvalila se cijelom timu.

Komentari