(FOTO) Tia Mamić se družila s bivšom članicom obitelji! I dalje su u odličnim odnosima

Tia Jurčić (Foto: Instagram)

Iako se jedno vrijeme držala dalje od medija i javnosti, diplomirana ekonomistica i poduzetnica, 36-godišnja Tia Mamić, supruga Marija Mamića, sina Zdravka Mamića, sve češće putem svog Instagram profila obožavateljima daje uvid u svakodnevicu. Tako je posljednjom objavom privukla pažnju poziravši u društvu nekadašnje članice obitelji Mamić dajući do znanja kako su, bez obzira na okolnosti, i dalje jako dobre prijateljice.

 

View this post on Instagram

 

Objavu dijeli Tia Mamic (@tia.mamic)

˝Bela Glow Ekipa˝, napisala je Tia u opisu fotografije na kojoj pozira u društvu Morane Mamić, bivše supruge Zdenka Mamića, rođaka Zdravka Mamića, s kojim ima sina Franu. Ljetna fotografija bivše i sadašnje gospođe Mamić nije prošla nezamijećeno pa su tako vjerni fanovi istu ubrzo zasuli komplimentima. ˝Predivne ste obje˝, ˝kakve divne žene˝, samo su neki od komentara.

 

View this post on Instagram

 

Objavu dijeli ?????? ????ć (@morana_mamic)

Inače, Morana Mamić slovi za jednu od najpraćenijih domaćih influencerica pa ju tako na Instagramu prati preko 200 tisuća ljudi. Upravo je njima u lipnju ove godine otkrila kako joj je bio dijagnosticiran melanom, a iako je u konačnici isti uspješno operiran, Moran je iskoristila društvenu mrežu da upozori pratitelje da ne zanemaruju promjene na vlastitom tijelu.

 

View this post on Instagram

 

Objavu dijeli ?????? ????ć (@morana_mamic)

˝Sve ovo piše vam ‘bezbrižna’, namontirana, ispozirana plavuša sa slike, jer želi da poslušaš taj unutarnji glas koji je njoj iz dana u dan govorio idi nek’ te doktor pogleda. Bila sam kod dva. Rekli su pratit ćemo. Dođite za 6 mjeseci. Glas kaže, idi dalje. Doktorica ga je izvadila odmah, bez riječi i spasila mi život… Mogla sam sve ovo i ne napisati javno, ali osjećam da moja priča može služiti da nekome pojača vlastiti glas na najjače… I da, drugi put kad vam oko zagrebe površnost, a jezik krene da ne isprati mozak, zaustavite se, nikad ne znate kakvu bitku netko bije iza savršenog osmijeha sa slike˝, napisala je tada, između ostalog, influencerica.


Komentari