(FOTO) ‘TEŠKA SELJAČIJA, HOROR!’ Rozga prošetala u cipelama koje koštaju i do 8,500 kuna i zgrozila hrpu fanova

Photo: Davor Puklavec/PIXSELL

Popularna domaća pjevačica, 43-godišnja Jelena Rozga, pažnju plijeni gdje god se pojavi, a ispod radara ne prolaze niti njezine modne kombinacije. Međutim ona posljednja, točnije, jedan detalj, podijelio je mnoga mišljenja.

Ova je Splićanka, naime, na Instagramu objavila fotografiju na kojoj nasmiješena pozira na rivi, ali show su “ukrale” njezine upečatljivee žute cipele brenda Valentino. Riječ je o modelu Roman Stud, čija se cijena kreće od 4,400 kuna pa sve do 8,500 kuna.

Na fotografiji Rozga uz spomenute cipele nosi klasične traperice, košulju na prugice i pletenu torbu, a u opisu je napisala: “Ta divna splitska noć”. Komentari i komplimenti odmah su se počeli nizati, pa je tako puno ljudi pohvalilo njezin stajling, a fotografija je skupila više od 18 tisuća lajkova.

“Predivna si”, “Kao djevojčica”, “Divna moja Jelena”, “Princezo najljepša”, tek su neki od brojnih komplimenata.

Međutim, dijelu javnosti Jelenine cipele nikako se nisu svidjele, pa su se komentari brzo počeli širiti virtualnim svijetom. “Ove cipele nisu lijepe, a to što se nose zato jer puno koštaju je drugi par rukava”, “Teška seljačija. Najbolji dokaz da Jelena ne igra za drugi tim jer oni navodno imaju ukusa”, “Horor!”, “Ružne su, ne bih ih nosila bez obzira na cijenu”, neke su od brojnih kritika na račun upečatljivih cipela ove pjevačice.

Foto: Instagram


Komentari