(FOTO) TEK USELILA, VEĆ SE ŽALI! Ella pokazala novu kuću izvana pa priznala: ‘Jako je bezvezna…’

Foto: YouTube/Screenshot

Jedna od najpopularnijih domaćih influencerica, 30-godišnja Ella Dvornik, nedavno je ostvarila veliku želju kada je sa suprugom Charlesom i kćerkicama Balie Dee i Lumi Wren iz Zagreba preselila u slikovitu Istru. Međutim, čini se da i nije baš sve tako idealno, jer Ella je sad otkrila kako joj se njihova nova kuća – ne sviđa.

Na Instagramu je influencerica objavila fotografiju na kojoj s Lumi pozira ispred njihovog novog doma u Balama. “U kućnom izdanju”, napisala je pored fotografije na kojoj je prvi puta pokazala kako njezina kuća izgleda izvana.

Komentari su se omdha krenuli nizati, a mnogi su pratitelji prokomentirali kako su mislili da će kuća biti više u istarskom “štihu”, a Ellin odgovor na primjedbe iznenadio je mnoge. “Je, jako je bezvezna, ali riješit ćemo to uskoro”, rekla je.

Inače, supružnici su godinama unazad razmišljali o napuštanju Zagreba, a nedavno su skupili hrabrosti i metropolu zamijenili mirnijom Istrom. Ipak, novu nekretninu Ella još nije pokazala, a otkrila je i zašto.

“Dobivam puno poruka da vam pokažem kuću pa evo par razlog zašto još nisam. Podrum i gornji kat su nam još neraspakirani. Čekamo da djeca odu u vrtić jer uz njih ne uspijevamo ništa. Tako da vam jedino mogu pokazati dnevni boravak. Drugo, planiramo u kompletnu rekonstrukciju nakon ljeta pa nema baš smisla da vam pokazujem nešto što neće još dugo biti takvo”, objasnila je nedavno na Instagramu.

“Kuća je ok, ali nije baš najpametnije arhitektonski osmišljena za nas. Tako da ćemo dosta toga mijenjati, bit će neprepoznatljiva”, dodala je tada influencerica.

Podsjetimo, Ella je svojevremeno za Story otkrila kako odlaze iz Zagreba, između ostalog, jer Charlesu grad nije dobro “sjeo”. “Odlučili smo otići iz Zagreba jer Charles ne voli Zagreb, ne voli ovaj mentalitet”, priznala je tada.

Foto: Instagram

Komentari