(FOTO) TATINI NAJSLAĐI NAVIJAČI Nakon dolaska iz Madrida, Marin Čilić raznježio fotografijom sa sinovima

Foto: Instagram

Hrvatskim tenisačima koji su igrali u finalu Davis Cupa u Madridu jučer je upriličen doček na Trgu bana Jelačića u Zagrebu. Srebrne reprezentativce tako su dočekali brojni građani, a čestitke im je došao izraziti i gradonačelnik Tomislav Tomašević. No, bez sumnje, njihovi najglasniji navijači, čekali su ih kod kuće pa je tako supruga Marina Čilića, Kristina, putem svog Instagram profila podijelila kako je 33-godišnji tenisač dočekan u njihovom domu.

Foto: Instagram

Na dirljivoj fotografiji koju je objavila može se vidjeti tenisač u čijem se zagrljaju nalaze njegova dva najslađa navijača – uskoro dvogodišnji sinčić Baldo te maleni Vito koji je na svijet stigao početkom rujna ove godine. Sudeći prema objavi, koliko god bio umoran od puta, za svoja dva mezimca Marin uvijek ima vremena.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Marin Čilić (@marincilic)

Inače, ime drugog sina, ponosni roditelji skrivali su sve do prije nekoliko tjedana kada je Marin, nakon što je osvojio turnir u Sankt-Peterburgu, u govoru poslije finala otkrio kako je pobjedu posvetio svom ‘novorođenom sinu Vitu’.


Komentari