(FOTO) Tarik i Lejla Filipović zaprepašteni komentarom ispod zajedničke fotografije: ‘Kakvog polusvijeta ima’

Photo: Josip Regovic/PIXSELL

Poznati par Tarika i Lejlu Filipović zaprepastio je jedan negativan komentar koji su dobili ispod zajedničke fotografije na kojoj zajedno poziraju na jednom eventu.

Pored brojnih komplimenata, poput “predivan par”, “ljepotani”, “prekrasni”, našao se i jedan kojeg Filipovići jednostavno nisu mogli “prožvakati”. Naime, jedan pratitelj napisao je “balidžani” na objavu, a Tarik i Lejla su mu odlučili uzvratiti.

“Uvijek se iznova iznenadim kakvog polusvijeta ima. Ovo je komentar na fotografiju moje supruge i mene”, napisao je neugodno iznenađeni Tarik na svom Instagram profilu, a Lejla je pratiteljima poručila: “Nikad nemojte biti kao on.”

Screenshot

Inače, par je u sretnom braku još od 2007. godine, a ponosni su roditelji sinova Armana i Dine. Lejla je Dinu dobila u prvom braku s Dadom Majolijem što Tariku nije nikakva prepreka, te ga tretira kao da je njegovo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lejla Filipovic (@lejla.filipovic)

 Iz njihove reakcije na komentar “balidžani”, očigledno je da oštro osuđuju govor mržnje na internetu. Podsjetimo, upravo je iz tog razloga pokrenuta regionalna kampanja “Hejt Sloveni” u kojoj su sudjelovali pjevačica Severina Kojić i glumac Goran Bogdan.


Komentari