(FOTO) SVE ZA CASPERA! Pogledajte luksuznu proslavu koju je Grubnić pripremio svom psu

Photo: Instagram

Modni stilist Marko Grubnić ne krije ljubav prema luksuzu, a kada su u pitanju važni događaji u njegovom životu, Grubnić nimalo ne štedi. Tako je za šesti rođendan svog pomerenaca Caspera pripremio pravi spektakl. Raskošna torta za pse, pregršt balona i svjećice samo su dio rođendanske atmosfere omiljene njuške u kući Grubnić. Svoju sreću što je Casper ušao u njegov život, stilist je podijelio na Instagramu sa svojim pratiteljima.

Sretan rođendan, ljubavi moja“, čestitao je Grubnić Casperu i opisao koliko mu on znači.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Marko Grubnic (@markogrubnic)

 “Ti si svijetlo mog života i pas mojeg života, kralj mog srca i najbolji prijatelj zauvijek. Ti si moj život, moja sreća i moje veselje. Nitko me nije volio toliko bezuvjetno kao ti. Pažljivo pratiš svaki moj korak i vjerujem da te Bog poslao da paziš na mene. Ti si najčišća duša u mom životu i gledam na tebe kao na mog anđela. Hvala ti na bezuvjetnoj ljubavi proteklih šest godina mog života. Volim te do vječnosti. Sretan rođendan ljubavi mog života”.

Grubnić je Casperu stavio krunu na glavu, a razveselio ga je zlatnim natpisom njegovog imena u balonima i brojim malim balonima koji imaju njegovu fotografiju na sebi. Čak je i torta imala Casperov lik, a dobio je i brojne poslastice za pse u obliku kosti.

Inače, Grubnić često objavljuje fotografije svojih ljubimaca, te rado pokazuje ljubav prema njima. Skandal u Dumovcu ga je jako potresao zbog čega je bio i u uredu gradonačelnika Milana Bandića kako bi došli do zajedničkog rješenja. Uistinu, potpuno je jasno kako su stilistu kućni ljubimci članovi obitelji, kako i trebaju biti.


Komentari