(FOTO) ‘STRVINAR’ Što se dogodilo Zoranu Šprajcu? Njegova objava izazvala je lavinu komentara

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Zoran Šprajc u zadnje je vrijeme sve aktivniji na Instagramu, a malo je reći da su njegovi pratitelji oduševljeni smiješnim objavama koje ovaj mnogima omiljeni voditelj ‘pušta van’ kad ima inspiracije.

Priznao je tako da mu je dosta bolnica, kako je prebolio koronu, ali i da se nakon dugog niza godina vozio u tramvaju baš nedavno. Sad je, pak, odlučio podijeliti fotografiju na kojoj spava, jer baš mu je, izgleda, trebalo malo odmora i sna.

“Pasje popodne. Taman sam nešto htio reći kad me uhvatilo…”, napisao je, a komentari su odmah krenuli. Javili su se i neki njegovi poznati prijatelji.

“Strvinar”, napisao mu je Mate Janković, poznati hrvatski chef. Kad smo već kod hrane, njegove kreacije u obliku burgera možete naći na ovogodišnjoj Foodballerki na Tuškancu, a ne sumnjamo da će oduševiti vaša nepca.

“Drži me cijelo popodne, bez psa, ali sa macom. Odspavala uz uključen TV”, napisala je poznatom licu s malih ekrana jedna pratiteljica.

“Težak život ,samo Vi nanajte”, “Koji si ti car”, “Ubija čovjek oko”, “Bolje spavaj jer kad vježbaš odmah ti se nekaj dogodi. Ovako si najsigurniji”, “Umoran si k’o Jasmin Stavros…”, pisali su ostali.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zoran Šprajc (@zoransprajc)


Komentari