(FOTO)’ ŠTO JE ŽENA BEZ BUŠILICE’ Bojana Gregorić Vejzović na rubu živaca zbog majstora odlučila preuzeti stvari u svoje ruke!

Foto: Instagram

˝Ovako izgleda kuhinja koju čekate tri mjeseca jer potpisani ugovor s izvođačem niste zatražili povratno, s obzirom na to da ste s njim već surađivali tri puta tijekom godina i kao povjerenje postojI˝, napisala je prije dva dana 49-godišnja glumica Bojana Gregorić Vejzović kada se pratiteljima na Instagramu požalila kako već mjesecima kuha na podu jer kuhinja u novom domu, u koji se proljetos preselila sa suprugom, glumcem Enesom Vejzovićem i njihovih dvoje djece, sinom Raulom i kćerkom Zoe, još uvijek nije gotova.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bojana Gregorić Vejzović (@bojana.g.v)

Ogorčena jer je i sama na vlastitoj koži osjetila probleme s kojima se susretne gotovo svaki Hrvat barem jednom tijekom života, u najnovijoj objavi na spomenutoj društvenoj mreži, glumica je otkrila kako je odlučila stvari preuzeti u svoje ruke i prionuti na posao uređenja novog doma jer, barem ako je suditi prema dosadašnjim objavama, majstore neće tako skoro dočekati.

Foto: Instagram

˝Danas su majstori došli u 9 sati i otišli u 12:30, nisu se vratili, imaju posla vele… Ali cijepila sam se protiv živčanog sloma… Hvala Mario Petreković. Ostajem odgovorna na svim frontama˝, šaljivo je opisala Bojana fotografiju na kojoj pozira s pićem u ruci, a potom objavila i video na kojemu sama namješta kukice za ručnike na kupaonskim vratima. ˝E sad je dosta, preuzimam radove˝, poručila je glumica uz bušilicu u rukama.


Komentari