(FOTO) STARA LJUBAV ZABORAVA NEMA! Na Mišin koncert stigla i bivša supruga: Zbog fatalne Anite ostavio je Beograđanku Ljubicu

Ivana Kovač i Mišo Kovač (Foto: Tom Dubravec / CROPIX/Foto: Paun Paunovic/ CROPIX)

Mišo Kovač sinoć je koncertom na Starom placu oduševio preko 25 000 ljudi, a brojne poznate face nisu propustile nastup šibenske pjevačke legende.

Mišu su došli podržati i kćerka Ivana Kovač, koja mu se pridružila na pozornici otpjevavši tri pjesme, ali i bivša supruga Anita Baturina, nekadašnja nositeljica titule najljepše tinejdžerice Jugoslavije.

Anita Baturina/Ivana Kovač (Foto: Foto: Paun Paunovic/ CROPIX)

Podsjetimo, Mišo Kovač se zbog fatalne Anite (koja u to vrijeme nije stigla ni završiti srednju školu) rastao od svoje prve supruge, Beograđanke Ljubice Komadine, a par je dobio dvoje djece, Ivanu i Edija.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Y U G O G L A M (@yugo_glam)

“U početku nam je bilo teško. Puno je bilo buke oko naše veze, ali smo sve izdržali. Nikad se nisam pokajala što sam se udala za Mišu. Njemu smo djeca i ja na prvome mjestu, on je krasan otac. Uvijek smo zajedno. Kad Mišo krene na turneju, idem i ja s njim, a djecu ostavimo kod jedne naše tete, tu u Zagrebu”, ispričala je Anita u jednom od intervjua s kraja 70-ih.

Brak Anite i Miše se raspao nakon tragične pogibije sina Edija 1992. godine.


Komentari