(FOTO) SLUČAJNO? Anja Alavanja prvi put pokazala četiri godine mlađeg partnera u društvu sa sinom Danom

Foto: Instagram

Voditeljica i novinarka, 38-godišnja Anja Alavanja Romac u travnju je rodila treće dijete, dječaka Dana. Sudeći po objavama na njenom Instagram profilu, Anjin se dom doima kao prava obiteljska bajka koju dijeli s 34-godišnjim partnerom Vedranom Viljevcom, ekonomistom i nogometnim trenerom, kojeg je sad prvi put pokazala na društvenim mrežama.

Uz kompilaciju fotografija koju je objavila na Instagramu, gdje ju prati gotovo 11 tisuća ljudi, a među kojima je i Vedran koji prenosi dječja kolica. Ovo je prvi put da je voditeljica sprijeda snimila novog partnera koji drži sina Dana u naručju.

“Ljetovanje s bebom koju se ne smije spustiti u kolica u budnom stanju. Svaki dan je dan za ruke”, napisala je uz fotografije.

Inače, krajem lipnja Anja se pohvalila fotografijama s godišnjeg odmora, a pritom je pokazala i zavidnu figuru tek nekoliko mjeseci nakon porođaja, a javnost je imala prilike vidjeti i njezinog najmlađeg sinčića Dana.

“Jedan od većih izazova prve godine bebina života: uvijek i svugdje naći komad hlada (i nadzirati stariju braću koja se kupaju”, napisala je tada Anja u opis fotografije.

Podsjećamo, Anja je devet godina bila u braku s 15 godina starijim Željkom Romcem, s kojim ima dva sina – šestogodišnjeg Ivora i devetogodišnjeg Jakova. No, ljubavni su odnosi pukli krajem prošle godine, pa je Anja ubrzo uplovila u novu vezu s Vedranom Viljevcem.

Foto: Instagram screenshot


Komentari