(FOTO) SKINULA SE GOLA! Ova fotografija Nine Kraljić zapalila je Instagram, pratitelji nižu komentare

Photo: Petar Glebov/PIXSELL

Pjevačica Nina Kraljić medijske stupce, u posljednjih mjesec dana, punila je zbog negodovanja oko drugog mjesta na Dori.

Brojni su Nini tada savjetovali da se pomiri s činjenicom da će Hrvatsku na ovogodišnjem Eurosongu predstavljati Albina, a bilo je i poprilično oštrih kritika. Pritisak javnosti očito je bio prevelik, zbog čega je neko vrijeme i ugasila društvene mreže, a prije nešto više od tjedan dana, vratila se i to jača nego ikada. Svoj novi projekt naziva Alkonost of Balkan, promovira u gotovo svakoj objavi.

Povodom Dana žena 8. ožujka pozirala je potpuno gola i uz fotografiju napisala prigodnu čestitku.

Objavom fotografije, Riječanka je dobila niz komplimenta na račun izgleda kao i same fotografije.

 “Sretni praznici, najsenzualnija i najtalentiranija ptica radosti. Neka ovaj proljetni praznik donese najbolji poklon u obliku dobrog raspoloženja i sreće”, “Avion”, “Premoćno” ,”Vrh”, samo su neki od komentara.

Nina nije dopustila da ju pokolebaju negativni komentari, a nedavno je otkrila i da radi na još tri pjesme.

“Iskreno se ne sjećam kad sam se zadnji puta osjećala ovako maximum happy. Kad ti se sve posloži, sve nepotrebno rastjera i očisti. Kad ostaneš bez teksta od cjeline koja se slaže unutar tebe i oko tebe u svakom smislu, u svakom dijelu tvog života. Feeling koji treba bit zabilježen svakako. Teško je to opisati, ali mislim da se zove istinska sreća. Valjda je nju i nemoguće opisati. Crazy happy. Just happy. Like a little kid. Radimo na još 3 pjesme i napokon samo guštanje u artu koji volimo”, napisala je Nina.


Komentari