(FOTO) SEVERINA NAKON RAZVODA PARTYJA NA JADRANU: ‘Oko mene hiljadu luđaka!’

Foto: Instagram

Posljednjih dana, jedna od glavnih vijesti u medijima je razvod Severine i Igora Kojića koji su nakon šest godina braka odlučili staviti točku na kraj svojoj ljubavi. I dok javnost analizira njihov odnos, Severina se, barem ako je suditi prema posljednjoj objavi, ne opterećuje trenutnom situacijom već vrijeme provodi u društvu najmilijih.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Severina (@severina)

Naime, pjevačica se nalazi u Zadru gdje nezaboravne trenutke provodi u jednom od najboljih hrvatskih resorta, tik uz Jadransko more. Riječ je o popularnom Falkensteiner resortu Punta Skala. Zeleni resort koji je i izgrađen i posluje kao samoodrživ, smješten je na prekrasnom, ekskluzivnom poluotoku nedaleko od Zadra, okružen morem s tri strane, prekrasnim pogledom na Kornate i impozantnu planinu Velebit.

Severina je na Instagramu podjelila fotografiju na kojoj uživa u društvu glazbenog producenta i kompozitora Filipa Miletića, PR-icom Vedranom Vasić, te Sonjom Dvornik.

Sonja Dvornik je bliska prijateljica i fotografkinja iz Splita, s kojom Severinu često susrećemo, a ovog puta podijelila je i video na kojem pjevačica pleše na Oliverovu pjesmu “Rojena valo, srce san ti prida”.

Tekst pjesme je možda prigodan u ovom trenutku, a pjevačica izgleda sretno i poletno.

“Ka neki piz je sta na srcu mome
I grop u grlu svaku rič mi kida
Dok tebe gledan di za punton toneš
Rojena valo srce san ti prida.”

Samo dan prije Severina je pozirala u ljetnom kratkom outfitu, te prikupila zavidan broj lajkova na Instagramu. Obožavatelje je oduševila kratkim crvenim šorcem ukrašenim nježnom bijelom čipkom, te kratkim topićem istog dizajna. Za potpuni dojam dodala je neupadljiv nakit, raspustila kosu, pa se s plavom torbicom uputila na sushi.


Komentari