(FOTO) Severina u prozirnoj haljini do sitnih jutarnjih sati zabavljala Dončića i slovenske reprezentativce

Foto: Instagram

Slovenski košarkaš i zvijezda NBA lige, 22-godišnji Luka Dončić nedavno je potpisao povijesni ugovor s Dallas Mavericksima u Sloveniji nakon Olimpijskih igara, a sinoć je sve proslavio u društvu prijatelja i obitelji na zabavi gdje je glavna zvijezda večeri bila Severina. Glasine o tome da će ugovor vrijedan 207 milijuna dolara obilježiti uz nastup jedne od najpopularnijih domaćih pjevačica pokazale su se istinite nakon što su se na društvenim mrežama pojavile snimke na kojima 49-godišnja pjevačica diže atmosferu među okupljenima.

Foto: Instagram

U zavodljivoj mini haljinici sačinjenoj od prozirnog materijala, pjevačica je pjevala neke od svojih najvećih hitova među kojima su i ‘Brad Pitt’ i ‘Italiana’, a oduševljena publika euforično je plesala i u glas pjevala dobro im poznate stihove.

Foto: Instagram

Na tulumu koji je organiziran u jednom elitnom ljubljanskom restoranu s Michelinovom zvijezdicom bili su i slovenski košarkaški reprezentativci s kojima je Dončić ovog ljeta osvojio četvrto mjesto na Olimpijskim Igrama, a večer je okrunjena i spektakularnim vatrometom.

Foto: Instagram


Komentari