(FOTO) Severina pozirala u izazovnom badiću, svi komentiraju samo jedno: ‘Kužim kad je netko zgodan, ali ona…’

Foto: Instagram

Čini se kako su već poodmakla jesen i sve hladniji i tmurniji dan i kod jedne od najpoznatijih pjevačica, 49-godišnje Severina izazvali nostalgiju za nekim toplijim krajevima pa se tako već drugi dan za redom prisjeća odmora na Maldivima. Nakon što je jučer objavila fotografiju s egzotične destinacije na kojoj pozira sa zagonetnim osmijehom, sada se pohvalila još jednom, a ovaj put njezini pratitelji pričaju samo o jednom.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Severina (@severina)

Pozirajući u badiću neobična kroja, a koji je istaknuo njezinu savršenu figuru, Severina je oduševila mnogobrojne obožavatelje na Instagramu koji su kojoj nedugo nakon što je objavila fotografiju, objavu zasuli komplimentima. ˝

˝Ja kužim kad je netko zgodan, ali ona… Ona je prezgodna˝, ˝kako lijepo tijelo imaš˝, ˝predivna dama˝, samo su neki od komentara popraćenih emotikonima vatre.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Severina (@severina)

Inače, pjevačica je nedavno pažnju privukla i zagrljajima s kolegom i prijateljem Filipom Miletićem, a počelo se šuškati i o njihovoj vezi jer su nerazdvojni. S Miletićem je često u društvu nakon razvoda od Igora Kojića, no oboje o svemu mudro šute.


Komentari