(FOTO) Severina podržala prosvjed uz zanimljivu ilustraciju: ‘Dosta je osobe ‘Ž’, njezine sekte i svih njezinih sljedbenika’

Severina (Foto: Darko Tomas / CROPIX)

Pjevačica Severina (50) na društvenim mrežama javno je pozvala na prosvjed ‘Dosta je!’ koji će danas biti održan u gradovima diljem Hrvatske s početkom u 18 sati.

“Okupacija neke ženetine, koja se pojavila niotkud i godinama maršira gradovima, večeras je napokon gotova. Večeras je dosta osobe “Ž” koja javno, a ministar i liječnici tajno, radi/e protiv žena i zakona. Dosta je njezine sekte i svih njezinih sljedbenika, koji bez emocija, empatije, ljudskosti i suosjećanja (suprotno svom nazivu) zagovaraju ono što nema veze sa životom. Večeras pravda za Žene, Kćerke i Unuke. DOSTA je! Danas u 18:00h u Rijeci (Jadranski trg), Osijeku (Trg slobode), Sisku (kod ure), Šibeniku (Poljana), Splitu (Narodni trg), Zadru (Narodni trg), Korčuli (Spomenik), Puli (Trg Portarata) i Zagrebu (Trg bana Jelačića), gdje i ja dolazim… Vidimo se. P.S. ilustraciju sam pronašla na internetu i maknut ću je za par dana, jer mi je negledljiva”, napisala je Severina uz objavu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina)

‘Apsolutna podrška’, ‘Bravo za direktnu iskrenost’, ‘Hrabra ženo, potpisujem’, ‘Podržavam! Podignimo prašinu, tko to može bolje od nas. Treba štikle obući i neka ih se čuje danas’, neki su od komentara pjevačicinih pratitelja ispod objave.

Podsjećamo, Severina je ranije na društvenim mrežama komentirala slučaj trudnice Mirele Čavajde kojoj zagrebačke klinike unatoč teškoj dijagnozi fetusa ne žele odobriti pobačaj. Nedavno je u jednoj svojoj objavi oštro prozvala ministra zdravstva Vilija Beroša i šefa Petrove bolnice i dekana Medicinskog fakulteta u Zagrebu, Slavka Oreškovića.


Komentari