(FOTO) ‘Severina dok pjeva usne joj se osuše i naboraju’ Svi čudni izgovori pjevačice na pitanje o povećanju usana

Instagram/Screenshot

Estetski zahvati među poznatim facama u Hrvatskoj su i dalje tabu tema. Iako je razlika evidentna, rijetki će priznati da su nešto korigirali na sebi. Štoviše, naše celebrityji za svoje promjene na licu i tijelu nerijetko imaju i izgovore koji zvuče sve samo ne realno.

Među njima je glazbenica Severina Kojić. Usne ove 48-godišnjakinje rasprava su godinama. Iako spotovi iz devedesetih, kada je započela svoju karijeru, jasno pokazuju kako je imala više od jednog estetskog zahvata, Severina to priznati neće.

“Kad sam bila mala, mislila sam da su patkasta i da se malo smijem ukrivo. To sam pokupila od oca, ali kažu da to ima šarma”, pravdala je izgled svojih usana Splićanka prije desetak godina.

Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL

Za vrijeme turneje u kojoj je promovirala svoj album “Dobrodošao u klub”, Severina je punila koncertne dvorane, a osim rasprodanih karata, pričalo se i o njezinim “čudnovatim usnama”. Iz fotografije se vidi rez na usni zbog čega su mnogi nagađali da je izvadila silikon iz usana. Estetski kirurg za 24 sata otkrio je kako su nabori vjerojatno posljedica vađenja tekućeg silikona iz usana koji se odavno ne koristi u estetskoj medicini.

S druge strane, menadžer ove Splićanke, Tomislav Petrović tvrdi da Severina nije imala korekciju usana.

“To su gluposti. Prije se pisalo da je stavila silikon, a sad da ga je izvadila. Usne su joj iste zadnjih dvadeset godina i više. Jednostavno, dok Severina pjeva usne joj se osuše i naboraju. To se događa svima s punijim usnama, pa čak i meni”, objasnio je.


Komentari