(FOTO) ‘SAMO NAS DVOJICA’ Marko Grubnić i Momčilo pozirali u bazenu i pohvalili se mišićima

Modni stilist Marko Grubnić trenutno se odmara luksuznoj vili u Istri iz koje se već ranije javio. Da ovaj 38-godišnjak voli raskoš i poznate brendove, nije neka tajna. Društvo mu pravi Momčilo Gurović s kojim često odlazi na putovanja, špicu, evente i slično.

Dvojac se Instagram pratiteljima javio iz bazena, a ako je suditi po fotografiji itekako se vježbalo tijekom godine. Grubnić je pokazao i nekoliko tetovaža, a objavu je ovjekovječio emotivnim opisom.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Marko Grubnic (@markogrubnic)

“Samo nas dvojica”, napisao je stilist i oduševio pratitelje.

S iste lokacije podijelio je i fotografiju sa svojim psićem, a Marko je pritom nosio skupocjeni Versace ogrtač. Pored skupocjenih krpica, Grubnić svakodnevno radi na sebi kako bi se dobro osjećao u svojoj koži. Ne kaže se bez razloga “u zdravom tijelu, zdrav duh”, a on je toga itekako svjestan.

U jednom intervjuu je otkrio kako svoj dan ne može započeti bez mobitela, doručka i teretane. Svako jutro se budi u šest ujutro te se zahvali Bogu što se probudio, kao i na novom danu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Marko Grubnic (@markogrubnic)

 “Prakticiram zahvalnost svakodnevno. Mislim da je to jako važno. Nikada se ne bavim se drugim ljudima, njihovim životima, ni ružnim pričama. Fokusiran sam isključivo na sebe i svoje ciljeve”, kaže Grubnić.

Fitness u njegovom životu ima veliku ulogu, te mu je dan bez vježbanja “izgubljen”.

“Sve nekako ode po zlu, počnem krivo jesti i onda sam džabe vježbao sve ovo vrijeme. Bar je tako u mojoj glavi jer tjelovježba je za mene zaista postala lifestyle”, smatra Marko.


Komentari