(FOTO) SAMA JE BODRILA SVOG HEROJA: Modrićeva supruga pratila utakmicu bez društva, ‘opkolila’ su je brojna poznata lica

Foto: Tom Dubravec/CROPIX

Partnerice hrvatskih reprezentativaca, popularno zvane ‘žene nogometaša’, u velikom su broju stigle u Katar na četvrtfinale Svjetskog prvenstva.

Među njima je bila i Vanja Modrić, supruga Luke Modrića koji se još jednom iskazao na terenu te opravdao titulu jednog od najboljih nogometaša današnjice.

Nogometni okršaj s tribina je ovaj put pratila bez društva, pritom ne skrivajući emocije nakon što je njezin suprug uspješno odigrao ‘penal’ u samoj završnici izuzetno napete utakmice.

Fotoreporteri su na tribinama snimili i samozatajnu Anitu Lovren, suprugu reprezentativca Dejana Lovrena koja se gotovo nikad ne pojavljuje u javnosti. Novom uspjehu hrvatske reprezentacije radovala se i bivša maneknka Iva Šarić, zaručnica nogometaša Brune Petkovića.

Foto: Tom Dubravec/CROPIX

Među vatrenim navijačima našli su se i dizajnerica Aleksandra Dojčinović s dečkom Tomislavom Madžarom, nekadašnjim savjetnikom bivše predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović.

Foto: Tom Dubravec/CROPIX

 

Komentari