(FOTO) SADA SU TO UČINILI I U CRKVI: Cetinski i njegova Dubravka oženili se i četvrti put: ‘Naša ljubav bliža je onoj pravoj’

Foto: Facebook

Hrvatski glazbenik, 52-godišnji Tony Cetinski i 37-godišnja Dubravka Cetinski i službeno su se vjenčali. Iako su u bračnu luku uplovili prije sedam godina kod matičara na tri različite lokacije, ovog puta zavjete su službeno potvrdili u crkvi.

Prije sedam godina su se vjenčali u Las Vegasu pa zatim napravili svadbu u Vinkovcima s obitelji, te na koncu svadbu u Plaza baru u Zagrebu. Za svečanost u crkvi odabrali su Istru, točnije Opatiju, a Tony je podijelio fotografiju s vjenčanja i otkrio dio atmosfere.

“Svako dobro koje imamo ili činimo može jedino dolaziti od Boga koji je samo Dobro. Isto tako ljubav ako hoće biti prava, mora dolaziti od Božje ljubavi. Redovito prisustvovanje svetoj misi i primanje Tijela Kristova čini da postajemo novi ljudi, kristoliki. Tada je i naša ljubav bliža onoj pravoj ljubavi kakvu vidimo da Krist ima prema nama”, započeo je Cetinski.

“Sami nemamo snage ljubiti do vječnosti, ali snagom Euharistije, pritjelovljeni Kristu, možemo ljubiti iznad ljudskih dimenzija. Zato ima smisla poziv koji supružnici nalaze kod svetog Pavla koji govori o smrti na križu koja se nastavlja u Euharistiji: Muževi, ljubite svoje žene kao što je Krist ljubio Crkvu te sebe predao za nju”, zaključio je.

Mnogi poznati su odmah uputili čestitke i sretno uplovljavanje u bračne vode.

“Od srca neka vam je sve sretno i blagoslovljeno”, komentirala je pjevačica Nina Badrić.

Podsjetimo, ime pjevača su spomenuli jučer na Festivalu slobode u Zagrebu, budući da je pomagao u organizaciji festivala i bio glavno lice onog prvog zagrebačkog, no na drugo izdanje nije uspio doći. U jednom trenutku, organizatori su otkrili da je spriječen zbog crkvenog vjenčanja, što se na kraju pokazalo istinitim. Cetinski iza sebe ima već dva propala braka, pa se brak s Dubravkom može nazvati i “trećom srećom”.

Komentari