(FOTO) ROMANTIČNA STRANA POZNATOG RTL-ovca Domaća glumica otkrila čime ju je za prvu godišnjicu iznenadio dečko Marko Varger

Foto: Instagram

Kazališna glumica i redateljica, 28-godišnja Arija Rizvić i RTL-ov sportski novinar Marko Vargek proslavili su prvu godišnjicu veze, a Arija se putem Instagrama pohvalila iznenađenjem koje je za nju priredio dečko dok je bila na probi u Hrvatskom narodnom kazalištu u Šibeniku.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Arija Rizvic (@arija_rizvic)

˝Kako su mi priredili iznenađenje i uljepšali mi ovaj dan. Hvala Marku i mojim curama koje su sudjelovale u tajnoj organizaciji i akciji usred probe˝, napisala je glumica u opisu snimke na kojoj se vidi kako joj kolegice nose buket. Nakon što su joj rekla kako je cvijeće poslao Marko, Arija je emotivno kazala: ˝Plakat ću. Ja ne vjerujem˝.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Arija Rizvic (@arija_rizvic)

Podsjećamo, dvojac je prvi put zajedno snimljen krajem veljače prošle godine na zagrebačkoj špici. ˝Dejtamo već neko vrijeme, upoznala nas je zajednička prijateljica. Arija je super˝, potvrdio je tad Vargek, a koliko je zaljubljena ne skriva ni Arija koja svako toliko putem društvenih mreža objavi fotografiju na kojoj pozira u društvu voljenog joj muškarca.


Komentari