(FOTO) RIJETKO IH VIĐAMO Na otvorenje 19. Zagreb Film Festivala glumica Lana Barić stigla u društvu modno usklađene kćeri Mirej

Foto: Slaven Branislav Babic/PIXSELL

Projekcijom kosovskog filma Košnica, drame o ženi koja je pokrenuvši vlastiti biznis uzdrmala patrijarhalnu zajednicu, u nedjelju navečer svečano je otvoren 19. Zagreb Film Festival. Nakon više od 10 godina Zagreb Film Festival vratio se u zagrebačko kino SC, gdje je 2003. i započeo kao tada jedini međunarodni festival igranog filma u Zagrebu, a njegovom sinoćnjem otvorenju prisustvovale su i brojne osobe iz javnog života. Među njima je bila i 41-godišnja glumica Lana Barić koja je stigla u pratnji 12-godišnje kćeri Mirej.

Foto: Slaven Branislav Babic/PIXSELL

Nagrađivana glumica, scenaristica i redateljica te dramska prvakinja Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu, spremno je pozirala fotografima u najdražem društvu, a modno usklađeni dvojac mame i kćeri svojim je trendy outfitima privlačio poglede okupljenih. U identičnim crnim hlačama popularnog kroja s prorezom na nogavicama, Lana i Mirej, koju je dobila u vezi sa skladateljem Franom Đurovićem, nasmiješene su dočekale fotografe nakon čega su uživale u prvoj ovogodišnjoj projekciji na Zagreb Film Festivalu.

Foto: Slaven Branislav Babic/PIXSELL

Inače, gumica iz Splita koja je za svoj prvi scenarij i glavnu ulogu u istom filmu – Tereza 37 – nagrađena zlatnim arenama, svojedobno je za Gloriju progovorila o odgoju kćeri jedinice. ˝Zasad sam jako zadovoljna kako se Mirej razvija. Ima izražen osjećaj za pravdu, jako je otvorena i ne zna zadržati probleme u sebi, a ja joj pokušavam osvijestiti ono što se oko nje događa. Nas dvije imamo vrlo intenzivan odnos i pričamo o svemu. Sretna sam što je imam i što je tako pravedna, emotivna i empatična˝, rekla je tada Lana.


Komentari