(FOTO) RASPAMETILA FANOVE ! Severina pozirala u nikad izazovnijem izdanju na pješčanoj plaži

Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

Pjevačica Severina Kojić javila se pratiteljima na Instagramu s dalekih Maldiva. 49-godišnja Splićanka je primila drugu dozu cjepiva što joj je omogućilo putovanje bez ikakvih briga. Svoj je dolazak najavila fotografijom u crvenom kupaćem kostimu sjedeći na biciklu.

“Ne znam ja ništa, ja sam ovdje biciklom”, opisala je fotografiju Seve i izazvala pravu pomutnju na društvenim mrežama.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 


Objavu dijeli Severina (@severina)

 Nije stala na tome te se ove subote opet javila s plaže pozirajući u žarko narančastom kupaćem kostimu na pješčanoj plaži.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Severina (@severina)

 “Paradajz”, kratko je poručila pjevačica aludirajući na “paradise” (raj).

“Zgodnica”, “Melem za oči”, “Pijesak će izgorjeti. Grmiš”, samo su neki od komplimenata oduševljenih fanova. U samo šest sati, fotografija je prikupila preko 33 tisuće lajkova.

U jednom od posljednjih intervjua, Seve je otkrila da se baš ne ponosi što je snimila spot za pjesmu “Gas gas”. Iako se tada veselila snimanju, kada se danas prisjeti scena, nije joj baš svejedno.

‘Sjećam se kad sam bila u rodilištu, i baš sam bila pred porod, super je splitsko rodilište, ima svaki krevet svoju televiziju.Onda sam gledala spotove, vidjela sam sebe, pjevam ”Gas, gas”, mislim da je to na granici s ludilom. Onda sam se gledala i mislila ‘Bože, što je tebi bilo? Što je tebi bilo?’ Ja tamo klečim na betonu, ovdje sam potpuno nepomična, u trudnom stanju. Ja mislim da svi mi koji radimo puno, puno i griješimo, ali napravimo i dobrih stvari”, priznala je Severina u InMagazinu.

Komentari