( FOTO) ‘Putuj u miru, šefe!’ Za Bandićem tuguju Marko Grubnić, Nina Badrić, Snježana Mehun i brojni drugi estradnjaci

Izvor: Screenshot

Od zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića, pored brojnih političara i simpatizera, opraštaju se i hrvatski estradnjaci. Čini se da je mnogima Bandić ostao u lijepom sjećanju.

Modni stilist Marko Grubnić prisjetio se sastanka s gradonačelnikom zbog stanja u azilu Dumovec, posvetivši mu emotivnu objavu.

“Naš Milan Bandić je živio za svoj grad, za Zagrepčanke i Zagrepčane koji su mu u svemu što je radio bili na prvom mjestu. Živio je za posao koji je obavljao s ljubavlju i nevjerojatnom energijom. Počivajte u miru Božjem gradonačelniče”, napisao je Grubnić.

Screensot

Glazbenica Nina Badrić otkrila je po čemu će pamtiti Bandića.

“Pamtit ću vas po posebnoj empatiji prema nama umjetnicima. Za vas me nije vezao niti jedan interes niti posao, a ipak ste došli na moj koncert 7. ožujka u Arenu, čestitali mi i donijeli buket ruža. Iskreno saučešće obitelji. Počivali u miru”, napisala je Nina te objavila zajedničku fotografiju.

Screenshot

Iznenadna smrt pogodila je i poduzetnicu Snježanu Mehun.

“Bio si jedan od najvećih gradonačelnika koje je Hrvatska imala. Nisam se hvalila slikama s tobom, nisam sjedila svaki dan ispred ureda dok si bio živ i popularan, evo sada ću ti zahvaliti jer kada mi je stvarno nešto bilo važno, pomogao si kao čovjek kojeg sam upoznala još dok si bio tajnik u SDP-u, a moj pokojni otac u HDZ-u. Putuj u miru, šefe”, napisala je.

Screenshot

Od Milana Bandića oprostila se i naša bacačica diska.

“Zbogom veliki čovječe! Hvala ti na smijehu i vedrini. Hvala ti što si uvijek pružao ruku onima kojima je pomoć bila najpotrebnija. Grad Zagreb više nikad neće biti isti. Zagrebački sportaši na čelu sa mnom ostali su bez svojeg najvjernijeg i najiskrenijeg navijača. Mnoge smo medalje zajedno kovali. Čuvaj nas sada kao što si to uvijek radio, ali s nekog drugog mjesta. Hvala. Počivaj u miru”, napisala je Sandra Perković.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Sandra Perkovic (@discus70queen)

Fotografiju s Bandićem objavila je i bivša manekenka Anica Kovač.

“Što je nebo tamnije, to su zvijezde sjajnije. Sijaj zvijezdo i čuvaj nas”, poručila je.

Screenshot

Kandidatkinja showa ‘Ljubav je na selu’ Ines Petrić  nije sakrila tugu zbog iznenadne smrti gradonačelnika.

“Neka te čuvaju svi dobri anđeli, moj dobri čovječe”, napisala je.

Screenshot

Oglasila se i pjevačica Neda Ukraden.

“Dragi Milane, beskrajno ti hvala za veliku podršku i razumijevanje koje si nam pružao. Hvala ti što si bio čovjek koji nije pitao tko je tko i odakle dolazi. Čast mi je bila što sam te poznavala”.

Screenshot


Komentari