(FOTO) Pukla ljubav između Franke i Vedrana? Nogometaš skinuo vjenčani prsten pa se u središtu Zagreba zabavljao s drugom

Franka Batelić i Vedran Ćorluka (Foto: Instagram)

Je li došao kraj ljubavi između Franke i Vedrana? Sve je glasnije pitanje otkako je 35-godišnji nogometaš snimljen u središtu Zagreba bez vjenčanog prstena na ruci, piše RTL Exkluziv.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_)

Jedan od omiljenih domaćih parova, koji je obiteljsku idilu zaokružio sinčićem Viktorom, koji je na svijet stigao u siječnju prošle godine, trenutno je predmet gradskih kuloara jer je Vedran uhvaćen bez prstena koji nosi na ruci otkako je 2018. izrekao sudbonosno ‘da’ šest godina mlađoj pjevačici.

Foto: Instagram

Na snimci koju prenosi domaći medij, bivši Vatreni uhvaćen je dobro raspoložen u društvu nepoznate djevojke, a njegova lijeva ruka na istoj je bez prstena. Za razliku od supruga, pjevačica na posljednjim fotografijama koje je objavila na društvenim mrežama i dalje nosi prsten, a što se točno događa iza zatvorenih vrata ovog doma, još uvijek nije poznato.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_)

Inače, iako je Vedran još ljetos izbrisao svoj profil na Instagramu, Franka je u srpnju, na njihovu treću godišnjicu braka, objavila nekoliko fotografija s vjenčanja i tim povodom suprugu čestitala njihov datum. To je ujedno i njezina posljednja objava na Instagramu posvećena Vedranu.

 


Komentari