(FOTO) PUKAO IM JE FILM! Marijana Batinić pokazala kako izgleda ‘nesređena’, a isto su napravile i njezine kolegice

Foto: Instagram

Nakon što je srpska glazbenica Kristina Kovač u tamošnjim medijima doživjela instant-linč zbog fotografije na kojoj bez šminke pozira s kćeri, brojne su se poznate i manje poznate dame iz čitave regije uključile u inicijativu kojoj je cilj stati na kraj “tužnom, malicioznom i pakosnom pristupu koji se nameće našoj djeci”.

Jedan od naslova koji su pokrenuli lavinu glasi: “Kristina Kovač više nije ni trunka od zanosne brinete: Najnovija slika šokira, bore i sijeda kosa, izgleda BAŠ STARO”. Povod je bio selfie glazbenice i njezine kćeri.

Foto: Instagram

“Vrijeme je da kažemo NE. Žene, djevojke, udružimo se u borbi za slobodu i pravo da budemo baš onakve kakve jesmo! Podržimo jedna drugu puštanjem svoje fotografije u opuštenom izdanju na svoje profile na društvenim mrežama, pod hashtagom #PrirodnaŽena“, pozvala je Kovač na Instagramu, a pokretu su se pridružile i brojne Hrvatice.

Jedna od prvih je Ida Prester. “Stvarno jezivo. Kristina je objavila nefotošopiranu fotku sebe bez šminke s ljetovanja. Nakon toga uslijedila je medijska oluja. Svaka bora, svaka sijeda, svaki znak starenja za ženu su skandal i prvorazredno poniženje. Žene i muškarci, zajedno ustanimo protiv ovog! Ovaj užas nije samo ‘ženska stvar’, ovo je jedan tužan, maliciozan i pakosan pristup koji se nameće našoj djeci, frustracije djevojčicama od najranije dobi”, napisala je uz fotografiju bez šminke, a njezin su primjer slijedile brojne žene.

Foto: Instagram

Među njima je i Marijana Batinić.

“Preskočila sam jedno bojanje kose, dva šišanja, tri čupanja obrva, ljeti imam pjegice koje mrzim i uvijek ih se trudim sakriti, ali zar nije bit godišnjeg da se barem tada možemo opustiti i uživati u tome kakve smo bez silnih fasada i puste dodatne opreme”, napisala je uz fotografiju Marijana.

Foto: Instagram

“Evo i tu se vidi. Trbuščić, a stvarno puno vježbam. Pa što onda??”, napisala je Doris Pinčić, a fotografija se može vidjeti na njezinom Instagram profilu.

“Na početku televizijske karijere svi su mediji objavili moju fotku s plaže na kojoj se vidi celulit. Bilo je to davno, prije Instagrama i filtera, ja sam bila mlada i naivna i jedva sam čekala da se pojavi neka druga vijest i da svi zaborave moju narančinu koru na stražnjici. Dvadeset godina kasnije, celulit je još uvijek tu kao i medijsko zgražanje nad ženskim borama, nepravilnostima, sijedama, podočnjacima i općenito izgledu”, napisala je Nevena Rendeli Vejzović.

Foto: Instagram

Komentari