(FOTO) PRVO JAVNO POJAVLJIVANJE SUPRUŽNIKA OLUJIĆ: Trudna Monika nije skidala osmijeh pozirajući sa zagrebačkim odvjetnikom

Foto: Bojan Zibar

Proteklog vikenda svoju zagrebačku premijeru u kazalištu Vidra imala je i predstava ˝Jel’ tako, Zorane?˝ u koprodukciji Kazališta Moruzgva i dubrovačkog kazališta Marina Držića. Humorističnu predstavu koja prati jednu obiteljsku priču, nisu propustila ni brojna poznata lica s domaće scene, a jedno od njih je i nekadašnja voditeljica, a danas producentica na narodnom, Monika Olujić koja se u već poodmaklom stadiju trudnoće na premijeri pojavila u društvu supruga, odvjetnika Frana Olujića.

Foto: Bojan Zibar

Dobro raspoložena, trudnica je blistala u sivoj ‘rebrastoj’ haljini midi dužine te kožnom sakou, a izdanje je zaokružila bijelim klasičnim salonkama. Ništa manje dobro raspoložen nije bio ni njezin suprug koji je za ovu priliku odjenuo kombinaciju plavih traperica i plave košulje koje je upotpunio smeđom jaknom i matching cipelama. Nasmiješeni supružnici, koji će uskoro dobiti prvo zajedničko dijete, sinčića, dolaskom na premijeru ujedno su i ˝probili led˝ prvog zajedničkog pojavljivanja u javnosti nakon vjenčanja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MONIKA OLUJIĆ (@monikakravic)

Podsjećamo, dvojac je sudbonosno ‘da’ izrekao u svibnju ove godine na intimnoj ceremoniji u krugu najuže obitelji, a na svadbenoj večeri uživali su s kumovima i roditeljima te Monikinim sinovima iz prvog braka – 12-godišnji Josip i osmogodišnji Jakov koje je dobila u prethodnom braku s Marijem Mamićem.

Komentari