(FOTO) PRAVI MALI RAJ ZA BEBU! Adriana Đurđević otkrila kako izgleda soba sinčića Maura, ni ona nije odoljela omiljenom trendu brojnih mama!

Foto: Instagram

Prije nešto više od dva tjedna, domaći nogometni reprezentativac, 24-godišnji Duje Ćaleta-Car i njegova supruga, 29-godišnja pravnica Adriana Đurđević, postali su roditelji. Par se tada pohvalio preslatkom fotografijom iz rodilišta na kojoj su pozirali u društvu tek rođenog sinčića kojemu su nadjenuli ime Mauro. I premda prve trenutke s mališanom čuvaju za sebe, svako toliko, Adriana s pratiteljima na Instagramu podijeli fotografije koje prikazuju njihovu trenutnu svakodnevicu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Adriana Ćaleta-Car (@adrianadurdevic)

Tako se u posljednjoj objavi 29-godišnjakinja pohvalila prizorom svog sinčića koji mirno spava u krevetu, a tom je prilikom otkrila i nešto od dječje opreme koju su mladi roditelji izabrali za svog dječaka.

Foto: Instagram

Trenutno jedna od najpopularnijih kolijevki među brojnim poznatim mamama našla se i u domu obitelji Ćaleta – Car. Bijeli komplet kolijevke i tri različita krevetića u jednom, koji se prodaje po cijeni od 3,890.00 kuna, odnosno 4,490.00 kuna, 29-godišnjakinja je uklopila u sobicu kojom prevladavaju bijele i pastelne nijanse.

No, osim kolijevke, maleni Mauro za spavanje ima i popularno gnijezdo za bebe, domaćeg brenda dada&rocco koji se prodaje po cijeni od 560 kuna, a dolazi u nekoliko uzoraka. Inače, u isti brend dječak je bio zamotan i pri izlasku iz bolnice, a Dekica 3u1 u točkastom uzorku koju je mama Adriana izabrala za svog sinčića košta 290 kuna.

Komentari