(FOTO) Poznati hrvatski komičar u 49-oj postao tata! Na Instagramu podijelio prvu fotografiju kćeri i otkrio njeno ime!

foto: screenshoot/Instagram

Naš poznati voditelj i komičar Mario Petreković i njegova partnerica Aleksandra Kramberger postali su roditelji, na svijet je stigla malena Marla Petreković Kramberger, a ponosni je tata sretnu vijest objavio putem društvenih mreža.

“Petak, 21.8.2020 stigao nam je najnoviji model budilice – Marla Petreković Kramberger. Za sve upite oko čuvanja, pusa, poklona i uplata obratite se mami i tati! Odoh dalje jest”, napisao je Mario u svom stilu uz objavljenu fotografiju tek rođene djevojčice.

Prijatelji i pratitelji su mu u komentarima uputili brojne čestitke i lijepe želje povodom Marlina rođenja.

“Dobra došla Marla, čestitke mami i tati”, “Čestitam od srca”, “Bravo, dobrodošla! Čestitam uključenima u produkciju ovog remek djela”, “Čestitke ponosnim roditeljima, svaka čast mami što je stoički donijela na svijet novi život”, “Čestitke na ljepotici”, samo su neke od njih.

Mario i lijepa Aleksandra iz Murske Sobote prvi su se put u javnosti zajedno pojavili početkom 2018. godine na premijeri filma “Comics Sans”, a da su u vezi otkrili su nježni dodiri koje su razmjenjivali. Aleksandra je stomatologinja i velika je zaljubljenica u adrenalinske sportove poput surfanja, a Mario tada još nije želio komentirati novu ljubav.

Daniela Dvornik najavila proslavu Dininog rođendana i otkrila detalje iz svakodnevnog života!


Komentari