(FOTO) POZNATE SESTRE I DALJE PLIJENE PAŽNJU Branka Bebić Krstulović i Milana Vlaović Kovaček snimljene u zajedničkom izlasku u Zagrebu

Foto: Bojan Zibar & Ivan Lekar

S obzirom na to da već dugo nisu viđene u zajedničkom javnom druženju, sinoćnje modno usklađeno pojavljivanje slavnih sestara Branke Bebić Krstulović i Milane Vlaović Kovaček na prvom Cinema Book Clubu privuklo je pažnju okupljenih fotografa kojima su sestre spremno pozirale.

Foto: Bojan Zibar & Ivan Lekar

Bivša Miss Hrvatske, koja se tom titulom okitila 1994. godine, a danas je u sretnom braku s Hrvojem Krstulovićem, vlasnikom tvrtke Blitz film & video s kojim ima sina Antu, zasjala je na jučerašnjem eventu u prugastom tamnom odijelu gdje je poseban naglasak stavila na vitki struk širokim crnim remenom. Ništa manje modno osviještena nije bila ni njezina četiri godine starije sestra, 51-godišnja Milana.

Foto: Bojan Zibar & Ivan Lekar

Poznata hrvatska spisateljica, novinarka i skladateljica, koja iz braka s bivšim nogometnim reprezentativcem Goranom Vlaovićem ima troje djece, a danas uživa u ljubavi s direktorom agencije Pepermint, Borisom Kovačekom, na druženje u Kaptol Boutique Cinema stigla je u kombinaciji plavih traperica i plavog sakoa, a cijeli outfit upotpunila je visokim crnim čizmama.

 

Komentari