(FOTO) Poznata lica okupila se na otvorenju preuređenog zagrebačkog Centra Kaptol

Nina Badrić, Vlaho Arbulić (Foto: PR)

Nakon nešto više od dvije godine radova i preuređivanja, omiljeni zagrebački premium lifestyle i shopping Centar Kaptol otvorio je svoja vrata u osvježenom izdanju i predstavio novu dimenziju kupovine i uživanja u bogatoj gastronomskoj ponudi. Dizajn samoga centra inspiriran starim Zagrebom privukao je brojne poznate uzvanike, a među njima u bogatoj ponudi centra uživali su: Iva Jerković, Iva Radić, Milanka Opačić, Vlaho Arbulić, Filip Rudan, Enes Bešlagić te brojni drugi.

Bogat program svojim je nastupom, na iznenađenje mnogih, upotpunila i Nina Badrić. Glazbenica je za tu prigodu odjenula narančaste hlače predimenzioniranih nogavica i strukiranu bluzu koja je bila ukrašena perjem u istoj nijansi. Od obuće je nosila popularni model štikli Phoenix rumunjsko-jordanske dizajnerice Amine Muaddi koje su napravljene krajem 2020. godine u suradnji s agencijom AWGE A$AP Rockyja.

Nina Badrić (Foto: PR)

Voditeljica programa bila je Mia Kovačić koja je zablistala u šarenom kombinezonu modnog dvojca ‘eNVy room’ čija je ambasadorica već dugi niz godina. Kombinezon u bojama narančaste, zelene i ljubičaste upotpunila je nude štiklama.

Mia Kovačić (Foto: PR)

Za razliku od Mije, Iva Jerković, bivša manekenka, televizijska hostesa i voditeljica, vlasnica salona ljepote i poduzetnica, pojavila se u manje upečatljivoj kombinaciji.

Iva Jerković (Foto: PR)

Manekenka i poduzetnica Iva Radić, također se odlučila za bijelu haljinu, a modnu kombinaciju ‘podignule’ su crne sandale na vezanje.

Iva Radić (Foto: PR)

Među brojnim uzvanicima bila je i Milanka Opačić koja slovi kao jedna do najbolje odjevenih hrvatskih političarki. Za ovu prigodu nosila je crnu bluzu dubljeg V izreza s upečatljivim gumbima i lepršave crne hlače širokih nogavica. Izabrala je i crnu torbicu, a kontrast crnom stajlingu dodali su crveni nokti i crvene cipele od brušene kože.

Milanka Opačić (Foto: PR)

Jedna od muških uzvanika bio je glazbenik Vlaho Arbulić koji se pojavio u ležernoj modnoj kombinaciji odjenuvši traperice i bijelu majicu.

Vlaho Arbulić (Foto: PR)

Na otvorenju je bio i mladi glazbenik Filip Rudan koji je odjenuo zanimljivu košulju u kombinaciji s crnim hlačama i crnim cipelama.

Filip Rudan (Foto: PR)

Otvorenje nije propustio ni glumac Enes Bešlagić koji se odlučio za plavu košulju, traperice i tenisice.

Enes Bešlagić (Foto: PR)


Komentari