(FOTO) POZIRALE NA SPLITSKOJ PLAŽI! Cimerice iz ‘Života na vagi’ pokazale figuru u badićima

Instagram

Brojnim kandidatima showa “Život na vagi”, život se uvelike promjeni sudjelovanjem u natjecanju. Cimerice iz pete sezone Maja Milan i Zdravka Kapetanović, nastavile su druženje nakon showa, kao i uspješnu borbu s kilogramima.

Rado vježbaju, a usvojile su i nove prehrambene navike zbog čega blistaju kao nikad prije. Ovih dana su se javile s plaže u Splitu.

“Jedna morska. Nas dvije, Maja i ja. Prvi red do mora, guštamo, i pričamo o tome kako smo uopće odrađivali sve one treninge u ‘Životu na vagi’ na ledini dok je pržilo nemilo, a sad jedva sidimo na suncu. Jednoglasno smo se složile da bi odmah nazad za Staru Kapelu! Sve ima svoje čari, kao što vidite. Uspomene mirišu”, napisala je Zdravka uz fotografiju s Majom, a pratitelji su ih obasipali komplimentima i riječima podrške.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Zdravka Kapetanović (@zdrave_kapeta7)

 Podsjetimo, Zdravka je u show ušla sa 123 kilograma, a izgubila je čak 48,6, zbog čega je osvojila i vrijednu nagradu od 50 tisuća kuna. Iako je bila nefinalistica, nadmašila je one koji su i kasnije opstali u natjecanju. Nakon showa nastavila je marljivo raditi na sebi i obećala si da se neće vratiti na staru kilažu. Prošlog je vikenda na utrci od 3000 metara odnijela drugo mjesto pokazavši zavidnu formu.

U prosincu prošle godine, otkrila je što joj je sudjelovanje u showu donijelo.

“Donio mi je hrpu ljudi velikog srca, počevši od trenerice Maje Ćustić, puno novih prijatelja od kandidata, trenera, stručnog tima. Neću nikoga posebno nabrajati da koga slučajno ne izostavim. Donio mi je bolje sutra uz gomilu emocija i ogromno životno iskustvo”, otkrila je u jednom intervjuu.

I Maja Milan je u “Životu na vagi” izgubila više od 40 kilograma te rado opisuje svoj put na društvenim mrežama.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Maja Milan (@maja____milan)

 “Prije točno godinu dana krenula sam sa svojom najvećom životnom transformacijom. Koja i dalje traje i trajat će, mislila sam da je to samo fizička transformacija ali to je puno više od toga. Danas mogu reći da sam ponosna na sebe. Bez obzira na sva “skretanja s puta” bitno je uvijek vratiti se”, otkrila je prošli tjedan Maja.


Komentari