(FOTO) ‘PORTRET PSIHOPATA U MLADOSTI’ Opaki lovac Krešo objavio fotku staru deset godina

Photo: Grgur Zucko/PIXSELL

“Opaki” lovac iz kviza Potjera Krešimir Sučević Međeral pratitelje na Instagramu zabavio je svojom fotografijom starom deset godina.

Međeral je na toj društvenoj mreži ovu fotografiju objavio jer je bila na njegovoj putovnici od  2011. do 2019.

“Portret psihopata u mladosti ovdje je zato što je to bila moja slika u putovnici od 2011. do 2019., uključujući dakle i putovanje koje sam ovdje opisivao. Ovo je lice koje su gledali svi carinici od Tovarnika do Auckland International Airporta, pakistanski policajci po kontrolnim točkama, kineski zaštitari po kolodvorima, diplomatsko osoblje po veleposlanstavima… Stvarno mi je čudno kako su me pustili da toliko landram po svijetu s ovim.

A što se tiče moga povratka, nakon ranog doručka u Sydneyu pozdravio sam se sa svojim domaćinima, Jasnom na kućnom pragu, a njenim suprugom u metrou kojim je on išao na posao, a ja na aerodrom. Zatim je prvo slijedilo 9 sati leta od Sydneya do Bangkoka u Boeingu 747 Thai Airwaysa, 8 sati čekanja u tranzitnoj zoni aerodroma Suvarnabhumi (nisam imao ulaznu vizu Tajlanda, pa nisam mogao otići do grada), 11-satni noćni let Boeingom 777 Austrian Airlinesa za Beč, 2 sata čekanja na Schwechatu, te još 40-ak minuta leta Austrianovim Dashom do Zagreba – i to još starog terminala na Plesu. Tada mi je postalo jasno zašto ljudi kažu da zagrebački aerodrom izgleda nedostojno grada koji opslužuje – dotada mi kontrast nikada nije bio toliko izrazit. Iz australskog ljeta vratio sam se u hrvatsku zimu, po prvi put nakon 5 mjeseci našao sam se u zemlji u kojoj se vozi desnom stranom…i shvatio da opet uzaludno čekam prtljagu.

Photo: Instagram

Već poznata scena iz Aucklanda ponovila mi se na domaćem terenu. Srećom, prtljaga mi je dostavljena kojih dva sata kasnije, jer je došla istim letom, ali su ju idioti iz nekog razloga zaboravili staviti na pokretnu traku. Jedno od piva je iscurilo, iako se boca nije ni razbila, niti je čep otpao. Vjerojatno je nekako iscurilo između čepa i grlića. Naravno, upila ga je moja odjeća. No sve drugo je bilo na mjestu. Iako je moje srce djelomice ostalo po svim onim mjestima diljem Azije i Oceanije gdje sam doživio lijepe uspomene tijekom ovih 320 dana… Avantura života došla je svome kraju. A mene su u Zagrebu čekala nova uzbuđenja. Tada još nisam znao da ću se koja tri tjedna kasnije prijaviti na Potjeru, te da će mi umjesto poziva u emisiju poslati poziv da se pridružim lovačkoj ekipi”, napisao je i oduševio fanove.

Sučević Međeral na Instagramu često objavljuje fotografije sa svojih putovanja, a među posljednjima su one iz serije putovanja od Hrvatske do Novog Zelanda. Kako je rekao u nekoliko intervjua, do sada je putovao po Europi, dijelu Azije, Australiji i Novom Zelandu, Sejšelima u Africi i Kubi u Americi.

Često je govorio kako su putovanja, uz kvizove, njegova najveća ljubav te da mnoge odgovore često zna jer ih veže s lokacijama na kojima je bio ili pričama koje je o njima čuo.


Komentari