(FOTO) ‘POPIJ NORMABEL, RAKIJU, SVE ODJEDNOM’ Jelena Veljača u potpunom šoku, morala je otići u crkvu da se dobije

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Glumica i scenaristica Jelena Veljača sada petogodišnju kćer Lenu dobila je s kazališnim glumcem Draženom Čučekom (50), a nježne trenutke s kćeri često zabilježi, pa fotografije objavljuje i na svom Instagram profilu.

Prema njezinim fotografijama čini se i kako joj se kćer dobro slaže s Jeleninim trećim mužem, Vitom Turšićem (48), za kojeg se Jelena nedavno udala.

Zadnju fotografiju koju je Jelena objavila je ona iz crkve na kojoj joj malena leži na nogama. Tom fotografijom se odlučila i našaliti jer joj je kćer nedavno samoj sebi ošišala kratke šiške, što je njezinoj mami bio šok.

“Nakon 50 cm kose odrezala si je i punk šiške pa ju je mama odvela u crkvu da pronađe unutarnju snagu da to preživi. Mama, mislim”, napisala je šaljivo ispod fotografije.

Sa Veljačinom šalom suosjećale su i druge mame, tako joj je fotografiju komentirala i Lana Klingor Mihić: “Ja sam bila u slomu živaca kad je Marla odrezala tanki mali pramen. Diši! Popij Normabel, rakiju, sve odjednom, svaki dan. Kaži da to napravi svako dijete oko 6. godine. It will be ok”, napisala je u šali.

Foto: Instagram/screenshot


Komentari