(FOTO) POMIRILI SU SE? Hana pozirala u Goranovom zagrljaju, izrazi lica govore više od riječi

Foto: Instagram

Obnovljena veza ili samo dobar PR trik? Pitanje je ovo koje trenutno muči brojne obožavatelje nekada jednog od najpraćenijih domaćih parova – Hane Rodić i Gorana Jureneca koji su nakon prekida veze, koju su otpočeli za vrijeme snimanja prve sezone RTL-ova showa ˝Gospodin Savršeni˝, ponovno uzburkali javnost kada su prije nekoliko tjedana viđeni u Samoboru.

Foto: Hana Rodić Instagram

Par se otada nastavio družiti, pa je influencerica posjetila Gorana i u Berlinu, a iako su do sada negirali navode da su ponovno zajedno, posljednja fotografija s Goranom, koju je Hana objavila na svom Instagram profilu, pokrenula je nova šuškanja o obnavljanju stare ljubavi.

Foto: Instagram

Naime, na spornoj fotografiji, 24-godišnjakinja pozira u zagrljaju 41-godišnjeg modela, a zadovoljni osmjesi na njihovim licima i nježni dodiru upućuju kako bi se željele brojnih fanova – o njihovoj obnovljenoj ljubavi, zaista mogle pokazati istinite.

Je li riječ o prvoj fotografiji ljubavnog para ili pak samo prijateljskom druženju zabilježenom kamerom, obožavatelji će bez sumnje, imati priliku vidjeti u danima koji dolaze.

Komentari