(FOTO) Pogledajte s kim je Maja Šuput partijala u Splitu! Na zabavi zapjevala poznata Dalmatinka

Maja Šuput (Foto: Instagram)

U splitskom hotelu Park sinoć je svečano otvorena prva podružnica Eurovilla, agencije koja spaja ljude i nekretnine u potražnji za savršenim domom u Splitu. Naime, Eurovilla postala je jedna od vodećih agencija na području Hrvatske, s naglaskom na ekskluzivne nekretnine u Zagrebu i obalnom pojasu.

Na svečanom otvaranju okupila su se brojna poznata lica, među kojima je i pjevačica Maja Šuput koja je na svojem Instagram profilu podijelila fotografije sa sinoćnjeg druženja.

“Jedna s fajrunta”, napisala je uz fotografiju na kojoj pozira s kolegicom Jelenom Rozgom, Izabel Kovačić, suprugom našeg nogometaša Matea Kovačića i Mateom Kovačević, suprugom bivšeg glavnog urednika HTV-a, Brune Kovačevića.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Za tu prigodu Maja je odjenula haljinu leopard uzorka sa zlatnim gornjim dijelom i zlatnim ukrasima, golog trbuha, a podijelila je i fotografiju s crvenog tepiha sa suprugom Nenadom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Na svojim Instagram storyjima pokazala je dio atmosfere sa zabave na kojoj je pjevala Jelena Rozga. Jelena je odjenula za klasično odijelo bijele boje ispod kojeg je nosila bijelu bluzu.

Jelena Rozga (Foto: Instagram Story)

Na događaju se se pojavile i druge poznate osobe među kojima su Iris Livaja, Barbara Ljiljak, Sarah Josipović, Davor Bilman. Program je vodila Antonija Stupar Jurkin.


Komentari