(FOTO) ‘PODESI SRCE NA LUPKANJE’ Nina Badrić iznenadila fotografijom s vjenčanja: ‘Tko je našao prijatelja na Zemlji…’

Nina Badrić (Foto: Antonio Balic / CROPIX)

Jedna od najpopularnijih hrvatskih pjevačica iznenadila je pratitelje objavom na svojem Instagramu. Naime, podijelila je privatan trenutak, star gotovo 20 godina.

“Tko je našao prijatelja na Zemlji našao je blago. Podesi srce na lupkanje”, napisala je pjevačica označivši prijateljicu u opisu objavljene fotografije na kojoj ju ona, kuma, rukama drži za lice.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

1 euro = 7,53450 kuna

Objavu dijeli Nina Badrić (@badrich)

 Ninini obožavatelji preplavili su komentare pohvalama ovog divnog prijateljstva pjevačice i njene vjenčane kume. “Primjer pravog njegovanog prijateljstva”, “Ona blaga koja nijesu naša krv, ali jesu najbitnija duša. Sreća ste, brušena” i “Divne ste vas dvije! Prave prijateljice!”, neki su od njih.

Fotografija je to nastala na vjenčanju Badrić i Bernarda Klasnića 2006. Njihov brak završio je razvodom, te je ona postala jedna od svega nekoliko Hrvata koji su dobili pravo na crkveni razvod.

Njihovo vjenčanje odvilo je 5 dana prije no što je bio zakazan termin, pa su Nina i Bernard pred oltar stali u ponedjeljak, u crkvi Majke Presvete Djevice Remetske.


Komentari