(FOTO) PETKOVIĆEV NASLJEDNIK SLAVI ŠEST MJESECI Nogometaš i HRT-ovka na poseban način obilježili ‘polurođendan’ sinčića Adriana

Foto: Instagram

Početkom proljeća ove godine, točnije 3. travnja, HRT-ova voditeljica, 32-godišnja Iva Šarić i domaći nogometni reprezentativac 27-godišnji Bruno Petković dobili su prvo zajedničko dijete, dječaka kojemu su nadjenuli ime Adrian. I iako je nogometaš s malenim tek upoznao čari roditeljstva, Ivi je Adrian treći sin, nakon devetogodišnjeg Carlosa i sedmogodišnjeg Leona, koje je dobila u prethodnom braku s Jerkom Lekom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by I V A ? (@iva__saric)

Međutim, da uzbuđenje s trećom bebom nije ništa manje doli s prve dvije, voditeljica emisije Klub 7 dokazala je i najnovijom objavom na Instagramu gdje je otkrila kako su proslavili Adrianovih prvih šest mjeseci. Polurođendan sinčića, kako mnogi od milja nazivaju ovu obljetnicu, Petković i Iva su obilježili bez puno pompe, sa simboličnom tortom za dječakovih velikih šest mjeseci.

Foto: Instagram

Inače, iako samozatajna kada je riječ o privatnom životu, u nedavnom intervjuu za Journal, Iva je otvoreno pričala o majčinstvu i izazovima koji dolaze s odgojem trojice sinova. Tada je, između ostalog, iskreno priznala i kako ona i nogometaš nemaju previše vremena samo za sebe.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by I V A ? (@iva__saric)

Kad djeca spavaju koriste svaku priliku za sebe

˝Vrijeme za sebe pronalazimo isključivo kada djeca spavaju. U krevet se svaki dan ide u isto vrijeme i držimo se tog ritma od kojeg ne odstupamo. Kada uhvatim vrijeme za sebe volim čitati, pogledati dobar film, često odlazim i na masaže i tretmane lica i tijela. To su zapravo jedini načini na koje se ja opuštam. Kada djecu stavimo na spavanje često organiziramo večeru ili druženje s prijateljima u svom domu˝, ispričala je HRT-ovka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by I V A ? (@iva__saric)


Komentari