(FOTO) Ovo nismo očekivali! Maja Šuput pokazala kako je izgledala samo par sati prije poroda

Foto: Maja Šuput Instagram

U dom Šuput-Tatarinov, nakon devet mjeseci dana iščekivanja, konačno je stigao maleni sinčić. Vijest da je vrckava 41-godišnja pjevačica Maja Šuput postala majka i dalje je tema o kojoj se itekako priča.

Fanovi nestrpljivo čekaju da Maja obznani ime djeteta na svom Instagram profilu, a jedino što je poznato jest da će biti “strano i moćno” ime. Dok pratitelje drži u neizvjesnosti, pjevačica je odlučila s njima podijeliti trenutak prije poroda.

S frizurom, našminkana u svijetlo plavoj bluzi, rijetko tko bi pomislio da će pjevačica roditi svakog trena.

“Doslovno par sati prije poroda skockala sam se za jedno snimanje gdje sam promovirala nešto super novo. Još vam nisam stigla reći ništa o tome, znamo svi zašto. Ali, ok, bar sam pristojno izgledala na porodu”, napisala je Maja i objavila tri fotografije.

Pratitelji nisu krili oduševljenje izgledom pjevačice, pa je u samo tri sata nakon objave Maja skupila gotovo 19 tisuća lajkova.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

Podsjetimo, pjevačica je prije dva dana objavila fotografiju na kojoj njezin suprug Nenad Tatarinov ne skida osmijeh s lica držeći sina u naručju.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

 “Njihovo prvo zajedničko jutro. Naše najljepše ikada”, napisala je vrckava pjevačica. Svi su joj čestitali, a našla su se tu i neka dobro poznata lica., poput Nataše Janjić Medančić, Paule Sikirić i Marijane Batinić.


Komentari