(FOTO) ‘OSRAMOTILA SE DO BOLA’ Objava Jelene Veljače izazvala žustru svađu među pratiteljicama

Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Aktivistica i kolumnistica Jelena Veljača sredinom lipnja, uplovila je u bračnu luku s Vitom Turšićem. Par se vjenčao u Botaničkom vrtu, a nakon romantične svadbe uputili su se na putovanje u Primošten. Nije tajna da žele dobiti i dijete.

Podsjetimo, Vito i Jelena su svoj zajednički život započeli prije nekoliko mjeseci uselivši se u stan veličine čak 165 kvadrata u Martićevoj ulici. Jelena je krajem travnja proslavila 40-ti rođendan, a osmijeh s lica nije skidala jer je pored nje bio upravo njezin dragi.

Zaljubljena aktivistica često dijeli uspomene s Vitom, pa je u utorak objavila fotografiju na Instagramu gdje su “uhvaćeni” kako se ljube u jednom zagrebačkom baru. Ispod objave nizali su se brojni komplimenti, među kojima je bila i influencerica Ella Dvornik.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Jelena Veljača (@jelka12)

 “Osjećam se kao da sam s vama u vezi”, napisala joj je Ellla, a Jelena se našalila da onda ona kuha sutra.

Ipak, neke je zasmetalo mjesto gdje je fotografija nastala, točnije grad.

“To u Zagrebu? Isuse, kako je to dosadan grad. Nema nikakvih događanja, kulture ma ništa. Od shoppinga ništa. Znači metropola taj status ne opravdava. Sve trusno, prezrelo ništa novo se ne gradi znači zaostalo-koma. Dovela strankinje, znači osramotila se do bola-doživjele duševne boli kad su prolazeći Ilicom štakor izletio. Dajte malo urigirajte bar Vi imate moćne ljude oko sebe. Hvala na razumijevanju”, komentirala je jedna pratiteljica i izazvala žustru raspravu oko toga je li Zagreb uistinu tako zapušten.

Dok ona smatra da ima pravo izraziti svoje mišljenje, drugi Jelenini pratitelji komentar ocjenjuju nepotrebnim i neprimjerenim.

Komentari