(FOTO) Oscarovac Rami Malek uživa na terasi zagrebačkog hotela, a poznat je i razlog njegova dolaska

Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

Američki glumac i Oscarovac Rami Malek tijekom popodneva je snimljen kako uživa s djevojkom Lucy Boynton na terasi jednog zagrebačkog hotela. Lucy je u Hrvatsku došla zbog snimanja britanske mini-mini serije “The Ipcress File”, a Malek se na dugo putovanje odlučio kako podržao svoju djevojku.

Samozatajni par se upoznao na snimanju filma “Bohemian Rapsody” u kojem je Malek utjelovio lik Freddia Mercuryja za što je nagrađen i prestižnim zlatnim kipićem. Lucy je glumila Freddiejevu djevojku Mary Austin, a ljubav na setu vrlo brzo je postala stvarnost.

Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

Inače, ovo nije prvi put da par boravi u Hrvatskoj. Prošlo ljeto, nekoliko tjedana su se odmarali na Jadranu. O vezi rijetko kada govore, a nemaju niti profile na društvenim mrežama. Ipak, čini se da im u ljubavi cvjetaju ruže, s obzirom na to je Malek krenuo na tako dug put za vrijeme pandemije, samo kako bi bio sa svojom djevojkom.

Mini-serija snimat će se u samom centru Zagreba, a ekipa će se u Hrvatskoj zadržati sve do sredine lipnja. Pored kadrova iz naše metropole, publika će imati prilike vidjeti Split, Rijeku i Opatiju. Osim u Hrvatskoj, serija se snima i u Liverpoolu. Radnja je smještena je u razdoblje hladnoga rata, stoga se nemojte začuditi ako ponegdje ugledate setove iz prošlosti.

Komentari