(FOTO) OPET JE ‘RASPALILA’ FANOVE: Kristina Mandarina objavila novu fotografiju, Instagram ‘gori’!

Foto: Instagram

Kristina Mandarina ne prestaje iznenađivati javnost svojim izgledom. Zgodna prodavačica mandarina, čini se, iz dana u dan odlazi na razne estetske korekcije kako bi došlla do savršenog izgleda, odnosno onog kakvog si je ona zamislila savršenim.

No, putem nailazi na neodobravanja pratitelja na društvenim mrežama, kojima se, moglo bi se zaključiti po komentarima, više sviđala kad je njegovala prirodniji izgled.

Kristina se pohvalila novim, boljim usnama, a obožavateljima kao da je pao mrak na oči kad su ih vidjeli, pa su negativne kritike počele pljuštati već prve sekunde nakon što je fotografiju objavila na Instagramu.

Foto: Screenshot / Instagram

“Moj Bože, što si ti od sebe napravila”, “Bože, šta si uradila od sebe, a onako lijepa djevojka bila, strašno”, “Još malo pa su maškare”, pisali su.

“Zašto si to radiš, baš si bila slatka onako prirodna, smeđa duga kosa, prirodna usta, razmišljaj da ćeš ostarit jednog dana, zato sada radi na tome da što bolje izgledaš prirodno, prirodnim putem, ima toliko zdrave hrane, bavi se vježbanjem, hrani tijelo iznutra i uzvratit će ti predivnim izgledom, estetski zahvati su možda fora, ali velike posljedice ostavljaju poslije, pusti tijelo da bude normalno… Baš si bila lijepa prije, svaka nesavršenost čini neku posebnost. nemoj se odreći posebnog da bi bila u moru istih estetskih kopija… Pozdrav”, napisala jedna od pratiteljica iscrpni komentar.


Komentari