(FOTO) ONA ZNA KAKO PRIVUĆI POGLEDE: Olja Vori Zagrebom prošetala u odvažnoj kombinaciji

Foto: Josip Moler / CROPIX

Olji Vori mnogi pridaju epitet jedne od najbolje odjevenih Hrvatica. Njene modne kombinacije teško je ne uočiti prilikom Oljinih šetnji zagrebačkom špicom.

Slično je bilo i danas, kad je supruga rukometaša Igora Vorija snimljena u društvu prijateljice.


Foto: Josip Moler / CROPIX

Kaput leopard uzorka kombinirala je s crnim vojničkim čizmama i šiltericom, a najistaknutiji modni dodatak bio je, uz blješteću torbicu, njen jedinstven osmijeh.

Foto: Josip Moler / CROPIX

Inače, Igor i Olja jedan su od najdugovječnijih parova na domaćoj sceni.

Nakon sedam godina veze, ljubav su brakom okrunili 2007. godine, i to bez velike medijske pompe. Upoznali su se 2000. godine u kvartovskom kafiću u Zagrebu. Dok je Igor ovdje odrastao, Olja je u glavni grad stigla na studij i studentske je dane provela u domu.

U kafiću u kojemu je radila kao hostesa zepela je za oko Igoru i sve druge pale su u drugi plan. U više od 20 godina ljubavi, par je dobio dvoje djece, kćer Niku i sina Petra.

Ona je uz Igora bila od prvog dana, a njegovu je rukometnu karijeru pomno pratila i bila njegova najveća navijačica. Ne sumnjamo zato da ga je podržala i prošle kada se u ožujku u 41. godini odluči vratiti iz mirovine i zaigrati u njemačkoj Bundesligi.

Olja već godinama slovi za jednu od najbolje odjevenih Hrvatica, a za njezinim se modnim odabirima nerijetko okreću glave.

Foto: Josip Moler / CROPIX
Foto: Goran Mehkek / CROPIX
Foto: Josip Moler / CROPIX


Komentari