(FOTO) ‘OKEJ JE AKO VAM JE TEŠKO’ Domaća glumica dojila dok ju je tata hranio pa poslala snažnu poruku: ‘Ne osuđujte’

Foto: Instagram

Domaća glumica, 37-godišnja Lana Gojak Bajt prije nekoliko mjeseci postala je mama djevojčice Pine koju je dobila u braku sa suprugom Sinišom Bajtom. I premda bez sumnje uživa u svakom trenutku s malenom, Lana putem svog Instagram profila iskreno progovara i o onoj drugoj strani majčinstva – realnim problemima i poteškoćama s kojima se susreće svaka žena. Tako je tema njezine posljednje objave bilo dojenje, a uz fotografiju na kojoj dok ona doji Pinu, Lanu hrani njezin tata, glumica je poslala važnu poruku i oduševila brojne pratitelje.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Lana Gojak Bajt (@lana_gojak)

˝Ovo je vjerojatno najneinstagramskija fotka ikad i dugo se premišljam objaviti je ili ne. Objavljujem je jer mi je jako draga i pokazuje koliko je za uspješno dojenje potrebna podrška i ljubav okoline. Evo me tata hrani dok ja hranim Pinu koja je ovdje imala svega mjesec dana. Podoji su bili svakih sat, sat i pol vremena i trajali po pol sata. Dakle na cici non stop, nemalo puta ne stigneš ni na WC, a kamoli jesti i piti. A sve to moraš da bi imao mlijeka˝, započela je Lana pa nastavila.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Lana Gojak Bajt (@lana_gojak)

˝Zašto pišem sve ovo? Zato što mi se puno žena javlja i želim da znate da je ok da vam je teško, da je ok da odustajete ako vam je too much, da u slučaju da ipak ne odustanete s vremenom postane lakše, ali i da ćete stalno naletavati na nove izazove. Evo mene nakon 3,5 mjeseca dojenja kad je sve počelo funkcionirati kao urica zatekao mastitis, kurila sam 39.6 i čudila se kao pura dr*** jer sam bila uvjerena da se to događa samo na početku˝, dodala je te poslala važnu poruku svima.

˝Sretna mama = sretna beba˝

˝Zato tražite podršku i budite podrška sestri, prijateljici ili nekoj random ženi. Ne osuđujte jer netko doji ili ne doji. Svatko ima svoje razloge, a jednadžba je jedna: SRETNA MAMA = SRETNA BEBA˝, zaključila je.

 

Komentari