(FOTO) OGLASILA SE IZ PETROVE! Ovo je toliko urnebesno da je i Maja morala primiti mobitel u ruke

Foto: Screenshot

Maja Šuput je rodila svoje prvo dijete, sina čije je ime još uvijek obavijeno velom tajni. U petak se pohvalila prvom fotografijom sina, a podijelila ju je na Instagramu. Uz to je napisala i prigodnu poruku.

“Ovaj mali stisak njegove ruke od prve sekunde je najčarobniji trenutak koji ću pamtiti i čuvati do zauvijek. Moja najveća ljubav, moj život, moje sve”, napisala je Maja uz fotografiju bebe koja je drži za prst.

A sad se odlučila našaliti na vlastiti račun i podijeliti obkave vezane uz rođenje sina koje su je najviše nasmijale.

Foto: Screenshot
Foto: Screenshot

Inače, Maja je rodila 17. ožujka u rodilištu u Petrovoj u Zagrebu, carskim rezom donijela je na svijet svoje prvo dijete, potvrdili su istog dana izvori bliski obitelji.

Foto: Screenshot

Pokazala je i kako provodi prve dane nakon poroda, a jasno je kako se osjeća dobro te uživa u društvu prinove. Raspoložena je Maja i za špicu, ako je suditi po fotografijama, ali kavu će još ove subote ipak piti u rodilištu.

Foto: Screenshot

Maja je nedavno izjavila da će njezin sin dobiti strano ime, jer joj se domaća ne sviđaju.

“Uz Šuput ne ide ništa, ali uz Tatarinov ide sve tako da ćemo uz njegovo razvaliti neko moćno ime. A ne kad dođemo negdje i moj muž onako kaže Nenad. Pa zašto? Tako lijep čovjek s takvim imenom. Smatram da s imenom obilježiš to djetetovo neko razdoblje, tinejdžersko, školsko kad te klinci maltretiraju i više to nije kao nekada. Sad klinci više nisu normalni, tuku se. Zamisli da dam djetetu neko ime da ga uvalim u probleme pa da mi cijeli život govori: ‘Jesi li morala?’”, kazala je pjevačica prije nekoliko mjeseci.

Pjevačica je trudnoću objavila u listopadu prigodnim fotkama na Instagramu.

“Iznenađenje! Dragi moji, od svih objava i najava, imam puno veću vijest od svih dosadašnjih. Ova je za nas najljepša, najčudesnija i toliko magična da vam ne mogu opisati naše osjećaje. Naime u našu malu, ali prepunu ljubavi obitelj, dolazi prinova kao najveći dar i kao karika koja je bila oduvijek željena i samo je još ona nedostajala za naš svemir”, napisala je tada.


Komentari