(FOTO) ODUŠEVIO VELIKU EUROVIZIJSKU ZVIJEZDU! Dalibor Petko se transformirao u najdraže pobjednike glazbenog spektakla

Instagram

Televizijski i radijski voditelj Dalibor Petko već dulje vrijeme na svom Instagram profilu javnost zabavlja transformacijama, a ovoga puta sve je iznenadio serijom urnebesnih fotografija favorita s Eurosonga.

Petke se preobrazio u omiljene pobjednike glazbenog spektakla i pratitelje upitao: “A koja je vaša omiljena pobjednička pjesma?”.

Njegove omiljene zvijezde su Conchita Wurst, Netta, Marija Šerifović, Måns Zelmerlöw, Loreen i Ruslana u koje se preobrazio.

Pored brojnih oduševljenih pratitelja, nisu ostale ravnodušne ni zvijezde Eurosonga, pa mu je Conchita u komentaru ostavila zaljubljene emotikone, a Loreen je lajkala objavu.


 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Dalibor Petko (@daliborpetko)

Glumica Katarina Baban se nije mogla odlučiti koja joj je transformacija draža.

“Ne znam što mi je bolje”, komentirala je.

Svojim preobrazbama, Petko izaziva salve smijeha, a komentara fanova nije nedostajalo ni ovoga puta.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Dalibor Petko (@daliborpetko)

“Svaka čast. Fenomenalno”, “Oduševio si me i do suza nasmijao. Hvala ti”, “Ikono, kralju, sve si!, “Legendo”, Kralju imitacije”, “Ovo mi je tako smiješno da sam već 2,3 puta stisnula lajk”, “Ma top sve”, pisali su mu pratitelji ispod objave.

Inače, Petko se trenutno natječe u emisiji Tvoje lice zvuči poznato u kojoj se svake nedjelje transformira u određenu glazbenu legendu.

 

Komentari